Te afli in: Pensiunea Cerasu → organizare-tabere-elevi-cercetasi

Tabara de cercetasi

Tabara cercetasi

De-a lungul timpului ne-am specializat in organizarea de Tabere pentru elevi si Tabere pentru Cercetasi. Asta pentru ca am observat ca e cea mai buna ocazie unde copiii pot cunoaste natura cu frumusetile ei, pot imbratisa aventura si descoperirea multor lucruri noi despre ei insisi si despre mediul inconjurator.

Activitati care se desfasoara numai in mijlocul naturii, cum ar fi tehnicile de supravietuire, orientarea dupa natura si busola, drumetiile, mestesugurile, construirea de adaposturi aduc un aport esential in buna dezvoltare fizica si psihica a copiilor si la pregatirea pentru o viata sanatoasa si echilibrata.

Legea cercetasului are 10 puncte si ea ne spune ca:

  1. Cercetasul isi iubeste patria sa, Romania, si pe toti care traiesc in ea, si pune interesele tarii si colectivitatii deasupra celor personale.
  2. Cercetasul este loial, isi respecta cuvantul dat, nu minte, este curat in gand, in vorba si in fapta.
  3. Cercetasul este util si isi ajuta semenii in oricare situatie, este un prieten pentru toti si frate cu toti cercetasii.
  4. Cercetasul este econom si cumpatat, respecta munca si proprietatea, este ingaduitor cu altii si sever cu sine, isi ingrijeste corpul si duce o viata sanatoasa.
  5. Cercetasul iubeste si ocroteste natura si este bun cu animalele.
  6. Cercetasul isi iubeste si asculta parintii, respecta profesorii si sefii, este disciplinat in tot ceea ce face, respecta parerile altora si isi asuma raspunderea faptelor sale.
  7. Cercetasul crede in Dumnezeu si respecta credinta celorlalti.
  8. Cercetasul este curajos si increzator in puterile lui, vioi si plin de insufletire.
  9. Cercetasul iubeste invatatura si la randul sau invata si pe altii.
  10. Cercetasul se straduieste sa faca in fiecare zi o fapta buna oricat de neansemnata ar parea ea.

Galerie de imagini cu activitati desfasurate in TABARA CERCETASILOR

© 2009 - 2021 Pensiunea Cerasu. POWERED BY WORDPRESS AND WPCRUNCHY